Naši partnerji

V okviru projekta Regionalna destinacijska organizacija Koroška, smo razvili enotno blagovno znamko Koroška, ki bo turistični destinaciji Koroška, njenim dolinam, občinam, krajem in turističnim proizvodom pomagal k večji prepoznavnosti v Sloveniji in tujini.


 


#izkušnjaMODRIVOLK je poletni camp na Koroškem in prvovrstno doživetje na podeželju. Otroci bodo preživeli nepozabne počitnice, hkrati pa bodo vključeni v aktivno izobraževanje in delavnice na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva.


 

Slovenija ima znamko z zgovornim sporočilom – I feelSLovenia. Znamka Slovenija združuje vsa področja Slovenije, med njimi tudi turizem, v njenem jedru in identiteti pa se prepletajo čustva, čutenje ter slovenska zelena.


 

Imenitna kartica Active Slovenia si je nadela ime po turističnem projektu Združenja slovenskih žičničarjev GIZ, Gospodarske Zbornice Slovenije, Slovenske Turistične Organizacije ter agencije Kraft&Werk z namenom ponuditi kakovostne slovenske turistične proizvode po najbolj ugodnih pogojih in ceni.