Poletni camp MODRI VOLK

Poletni tabor MODRI VOLK 2021 predstavlja nepozabno doživetje v okviru 5-dnevne pustolovščine, ki je namenjena otrokom od 10. do vključno 13. leta starosti. Camp je organiziran v obliki tabora in omogoča pristen stik z naravo v odmaknjenih krajih Kozjaka. Otroci bodo brez telefonov in tablic spletli nova prijateljstva, živeli v šotorih, hkrati pa bodo vključeni v različne aktivnosti na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe, obvladovanja stresa, jahanja konjev, gorništva in strelstva. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo otroci spoznali različne uporabne veščine in znanja, ki se jih bodo naučili uporabljati tudi v vsakdanjem življenju.MODRI VOLK je v zadnjih letih še posebej zasnovan kot program za ublažitev posledic omejitev, ki jih je otrokom prinesla epidemija koronavirusa. 5-dnevna dogodivščina bo otrokom omogočila pristen stik z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti, ustvarjalnosti, talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje osnovnih življenjskih veščin.


Cena vpisa v camp znaša 587 eur na udeleženca in vključuje:

• Edinstveno izkušnjo MODRI VOLK, ki predstavlja unikaten in posebej načrtovan program aktivnosti v neokrnjeni naravi koroških hribov in vključuje spoznavanje ter učenje naslednjih veščin:
o Preživetje v naravi
o Samoobramba
o Ribolov
o Prva pomoč
o Jahanje konjev
o Grajenje samopodobe, obvladovanje stresa in timsko delo
o Strelstvo
o Gorništvo – varno v hribe
o Lokostrelstvo
o Doživetje na lokalnih kmetijah
• 5-dnevno bivanje v taboru s popolno oskrbo.
• Majhno skupino udeležencev v campu (maksimalno 24 oseb).
• Spoznavanje in učenje aktivnosti v skupini do 12 udeležencev.
• Sodelovanje s 15 izkušenimi slovenskimi inštruktorji, ki imajo dolgoletne izkušnje z delom na svojih področjih.
• Uradno opremo MODRI VOLK: kratka majica z znakom MODRI VOLK, večnamensko pokrivalo Buff, steklenička Nalgene.
• Unikatno verižico MODRI VOLK (udeleženci jo prejmejo po opravljenem sprejemu med modre volkove).

Ažurne informacije in nove datume lahko najdete na spletni strani www.modrivolk.si. Vsa vprašanja lahko naslovite tudi na info@slashsport.si ali pokličete na 040 412 801.