Poletni camp MODRI VOLK 2021 predstavlja nepozabno doživetje in 5-dnevno pustolovščino, ki je namenjena otrokom od 10. do vključno 13. leta starosti. Camp je organiziran v obliki tabora in omogoča pristen stik z naravo v odmaknjenih krajih hribovja Kozjak, na Koroškem. Otroci bodo v družbi novih prijateljev, brez telefonov in tablic živeli v šotorih, hkrati pa bodo vključeni v različne aktivnosti na področju preživetja v naravi, samoobrambe, ribolova, lokostrelstva, nudenja prve pomoči, grajenja samopodobe in obvladovanja stresa, jahanje konjev, gorništva in strelstva. Pod vodstvom izkušene ekipe inštruktorjev bodo otroci spoznali različne uporabne veščine in znanja, katera pa se bodo naučili uporabljati tudi v vsakdanjem življenju.MODRI VOLK je letos še posebej zasnovan kot program, ki bo blažil posledice omejitev, katere je otrokom povzročila epidemija korona virusa. 5-dnevna dogodivščina bo otrokom omogočila pristen stik z naravo, sklepanje novih prijateljstev, raziskovanje sveta okoli sebe, razvijanje samostojnosti, ustvarjalnosti in talentov, dvig samozavesti, vzpodbujanje sodelovanja in timskega dela ter učenje osnovnih življenjskih veščin.Prvi termin campa: od 28. 6. 2021 - 2. 7. 2021
Drugi termin campa: od 7. 7. 2021 - 11. 7. 2021

Cena vpisa v camp znaša 587 eur za enega udeleženca in vključuje:
• Edinstveno izkušnjo MODRI VOLK, ki predstavlja unikaten in posebej načrtovan program aktivnosti v neokrnjeni naravi koroških hribov in vključuje spoznavanje ter učenje naslednjih veščin:
o Preživetje v naravi
o Samoobramba
o Ribolov
o Prva pomoč
o Jahanje konjev
o Grajenje samopodobe, obvladovanje stresa in timsko delo
o Strelstvo
o Gorništvo – varno v hribe
o Lokostrelstvo
o Doživetje na lokalnih kmetijah
• 5-dnevno bivanje v taboru s popolno oskrbo.
• Majhno skupino udeležencev v campu (maksimalno 24 oseb).
• Spoznavanje in učenje aktivnosti v skupini do 12 udeležencev.
• Sodelovanje s 15 izkušenimi slovenskimi inštruktorji, ki imajo dolgoletne izkušnje z delom na svojih področjih.
• Uradno opremo MODRI VOLK: kratka majica z znakom MODRI VOLK, večnamensko pokrivalo Buff, steklenička Nalgene.
• Unikatno verižico MODRI VOLK (udeleženci jo prejmejo po opravljenem sprejemu med modre volkove).

Več informacij o campu najdete na www.modrivolk.si. Vaša vprašanja lahko naslovite na info@slashsport.si ali pokličete na 040 412 801.